“Eens een De Arend klant, altijd een De Arend klant!“

De Arend begon ooit als dorpscafé. Nu ruim 42 jaar later hebben we ons gespecialiseerd in het inrichten van veel verschillende interieurs. Van traditionele cafés tot terrassen, restaurants, zorgcentra, vakantieparken, hotels en kantoorpanden. We kunnen dus met recht zeggen dat we weten waar we het over hebben.

Wij helpen u bij het creëren van een sfeer die klopt en past bij dat wat u wilt uitstralen. Dit kan zijn het vervangen van meubilair of een inrichting van A tot Z. Maar ook van een ontwerpplan tot totaalrealisatie, waarbij wij alles verzorgen, van meubilair en verlichting tot vloeren en plafonds.

Persoonlijk contact is voor ons erg belangrijk en wij houden graag korte lijnen met u als klant. Bij ons staan goed advies en flexibiliteit altijd voorop en houden we rekening met uw wensen en budget zodat we een passende inrichting kunnen leveren.

Breng ons een bezoek om het assortiment zelf te voelen, te ervaren en te bekijken en om u vrijblijvend te laten adviseren. We doen er alles aan dat u zich als klant bij ons thuis voelt, dat is ook precies wat wij willen dat u met uw zaak bereikt.

Het centraal gelegen hoofdkantoor is gevestigd te Waardenburg liggend aan de A2. Naast de hoofdlocatie zijn er 5 showrooms verdeeld over Nederland: Amsterdam, Apeldoorn, Breda, Eindhoven & Rotterdam.
Wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms!

Jarno Goesten
Algemeen directeur

Onze projecten

Graydon Award

Gezien het feit dat steeds meer bedrijven er financieel minder voorstaan, is het voor u als klant goed om te weten, dat De Arend Horeca en Projectinrichting Waardenburg BV, sinds het ontstaan van de Graydon Award in 2011, in het bezit is van deze Award.

Zo is De Arend Horeca en Projectinrichting ook weer in 2020 “financieel gezond” verklaard door Graydon Bedrijven, hét onafhankelijke netwerk met zakelijke informatie. De Arend behoort daarmee tot de 3% meest gezonde bedrijven van Nederland, dus niet alleen in de meubel en inrichtings- branche.

Wat vinden onze klanten?