Office

In een kantooromgeving moet uw personeel zicht prettig voelen. Dat lukt met het juiste meubilair. Meubels die passen bij de wensen van uw medewerkers en de uitstraling van uw onderneming. Wij regelen de totaalrealisatie van uw kantoor. Van zeer functioneel tot informeel, van bedrijfskantine tot directiekantoor.

Horeca

Het is belangrijk dat uw gasten zich welkom voelen. De warmte moet voelbaar zijn en de inrichting moet aansluiten op de sfeerbeleving van uw bedrijf. Of het nu gaat om een Frans eetcafé of een familierestaurant, wij helpen u bij het creëren van een totaalplaatje. Laat u verrassen door elementen waar u zelf nog niet aan had gedacht. Ons assortiment is uitgebreid zodat we altijd een passende inrichting kunnen bieden.

Leisure

Een mooie vakantiewoning draagt bij aan een prettig en onvergetelijk verblijf. Met onze totaaloplossingen voor vakantiewoningen creëert u een sfeervolle en warme omgeving voor uw gasten. We nemen de totale inrichting van woonkamer tot keuken, badkamer en slaapkamer voor onze rekening. Hierin nemen we natuurlijk al uw wensen mee. Met functionaliteit en uw identiteit als leidraad.

Hotel

Zodra gasten uw hotel binnenstappen, komen ze terecht in een andere wereld. Uw wereld. Waarin uw gasten kunnen slapen, eten en ontspannen. We denken graag met u mee over dit totaalplaatje. Wij regelen de inrichting van hotelkamers, entree, lounge en restaurant. In de sfeer die bij uw hotel past, zodat het verblijf een echte beleving wordt.

Zorg

Bij ons vindt u ook alle meubilair die u nodig heeft voor uw zorginstelling. Wij snappen dat het hierbij draait om comfort, functionaliteit en huiselijkheid. Daarnaast moeten de meubels ook lang mee gaan, praktisch en makkelijk te reinigen zijn. Wij denken met u mee over de beste oplossing, zodat u het zorginterieur creëert dat goed past bij uw cliënten én uw personeel.

Conference & Banqueting

Gasten bezoeken u in dagelijks wisselende samenstelling. Zij komen voor een congres of diner, een feest of vergadering.  Van luxe vergaderstoelen tot praktische, stapelbare stoelen die snel zijn uit te zetten en op te ruimen. De Arend biedt oplossingen voor elke situatie en gelegenheid.

“Eens een De Arend klant, altijd een De Arend klant!“

Wij staan altijd voor u klaar

Heeft u vragen of advies nodig? Of wilt u meer over onze producten weten?
Neem dan contact op met onze adviseurs, zij helpen u graag verder!