Kennismaking

Tijdens het kennismakingsgesprek met uw persoonlijke verkoopadviseur spreken wij uw wensen en eisen door. Een rondleiding door de showroom geeft u een goed beeld wat wij voor u kunnen betekenen.

Nieuwbouw en renovatie

De Arend denkt graag met u mee vanaf de start, om de perfecte inrichting te realiseren voor uw nieuwbouw- of renovatieproject. Bij de Arend heeft u één vast aanspreekpunt waardoor wij ook op dit gebied u compleet kunnen ontzorgen. Van ontwerp naar totaalinrichting.

Conceptontwerp

Naar aanleiding van het kennismakingsgesprek stellen wij een moodboard samen. Om een duidelijk beeld te kunnen geven van de indeling en routing, wordt er een 2D plattegrond gemaakt. Deze wordt uitgebreid met u besproken waarna een aanpassingsronde zal plaatsvinden.

Moodboard

Aan de hand van uw wensenpakket worden onze ideeën gevisualiseerd tot een moodboard. Het moodboard zal dan ook dienen als vertrekpunt van ons ontwerp.

2D Plattegrond

Om een duidelijk beeld te kunnen geven van de indeling en routing,
wordt er een 2D Plattegrond gemaakt. Het doel is een optimale
indeling te maken voor uw ruimtes. Wanneer hierover overeenstemming bereikt is, gaan we verder met de 3D visualisatie.

Definitief ontwerp

Wanneer wij tot een gezamenlijke overeenstemming komen tijdens de definitieve presentatie, zullen wij het ontwerp definitief uitwerken in een 3D visualisatie en een materialisatie.

3D visualisatie

In de 3D visualisatie wordt uw feedback meegenomen en wordt
de plattegrond leven in geblazen. Kleuren en vormen worden zichtbaar waardoor je een goed beeld krijgt van de sfeer en uitstraling van de ruimte.

Materialisatie

De uitwerking van alle materialen worden gepresenteerd op een
materialenbord. Een tastbaar en overzichtelijk bord waardoor in
een opslag alle combinaties te zien zijn.

Offerte

Uw persoonlijke verkoopadviseur werkt het ontwerp voor u uit in een offerte die wij vervolgens met u bespreken. Wanneer de offerte is goedgekeurd beginnen wij met het maken van een projectplanning en streven wij naar de datum waarop uw project opgeleverd kan worden.

Budgetbewaking

Duidelijkheid en transparantie staat bij De Arend voorop. Onze
offertes zijn duidelijk en overzichtelijk opgebouwd waar wij rekening
houden met uw wensen en budget. Afspraak is afspraak is ons
motto.

Realisatie

Uw persoonlijke projectleider volgt het complete project en zoekt waar nodig direct naar oplossingen. Klanttevredenheid staat voor ons op nummer één. We zullen er dan ook alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken.

Wij stoppen dan ook niet totdat alles naar wens geleverd is.

Maatwerktekening als uitganspunt

Door onze designers wordt een maatwerktekening uitgewerkt. Aan de hand van deze tekening zal de realisatie worden uitgevoerd.

Oplevering 

Wij nemen uw zorgen weg en verzorgen de wanden, plafonds, verlichting, werkplekindeling, het schilderwerk en de inrichting. Wij maken uw project helemaal af en zorgen voor een geweldig eindresultaat!

Bekijk hier het project